The SyFy network has canceled Battlestar Galactica spinoff Caprica after just one season.

Though the show started with high expectations, it eventually faded to averages much lower than the rest of the network, averaging less than a 1.0 demo rating.

About The Author

Jason Woods is a Blast staff writer

One Response

  1. Cheyenne

    Oijoi.Tiedän, minne haluan 😉 Olen viimeksi käynyt Köpiksessä parikymppisenä reilireissulta palatessani . Lompsa oli erittäin tyhjä ja lähinnä metsästimme nälkä vatsassa kurnien halpoja ruokapaikkoja ja katselimme näysävyhktiä.. Kaikki sisustusihanuudet jäivät vaille huomiota. Nyt niitä kohtaan olisi erilainen mielenkiinto. Tuonne pitäisi suunnata autolla, peräkontti mahdollisimman tyhjänä. :)Kyselit muuten muutama postaus sitten vinkkejä mustavalkoisiin mattoihin. Törmäsin juuri Mattobaakarin sivuille. Sieltä voi tilata, hintoja en tosin tutkinut.-Maaria

    Reply

Leave a Reply